side_banner

nyheter

Velkommen ny kollega fra Algerie til Kingmax Cellulose


Innleggstid: Jun-05-2023

 

 

Velkommen ny kollega fra Algerie til Kingmax Cellulose.

 

Kjære [Smail Zaazi],

 

Først og fremst vil vi uttrykke vår takknemlighet for din beslutning om å reise hele veien fra Algerie for å bli med oss.Din internasjonale erfaring og perspektiv vil utvilsomt berike teamet vårt og bidra til vårt globale syn.Vi tror at mangfold og inkludering er nøkkelen til å fremme innovasjon og suksess, og din tilstedeværelse samsvarer perfekt med våre verdier.

 

Hos Kingmax Cellulose er vi stolte av å være et dynamisk og fremtidsrettet selskap i celluloseindustrien.Når du legger ut på denne nye reisen med oss, er vi sikre på at dine ferdigheter, kunnskaper og ekspertise vil være medvirkende til å drive vår fortsatte vekst og suksess.

 

Vi forstår at det kan være både spennende og utfordrende å bli med i en ny organisasjon.Vær trygg, teamet vårt er her for å støtte deg hele veien.Vi har en sterk kultur for samarbeid og teamarbeid, og vi er sikre på at du raskt vil finne din plass i vårt pulserende fellesskap.

 

Vi oppfordrer deg til å utnytte mulighetene Kingmax Cellulose har å tilby. Organisasjonen vår fremmer en kultur for kontinuerlig læring og personlig utvikling.Vi tilbyr en rekke treningsprogrammer og ressurser for å forbedre ferdighetene dine og sikre din profesjonelle vekst. Vi oppfordrer deg til å utforske disse mulighetene og få mest mulig ut av dem.

 

I tillegg tror vi på å fremme en positiv balanse mellom arbeid og privatliv for alle våre ansatte.. Vi har en rekke initiativer på plass for å fremme ansattes trivsel og skape et gunstig arbeidsmiljø.. Vi oppfordrer deg til å delta i våre ansatte engasjementsaktiviteter og bidra med ideene dine for å gjøre Kingmax Cellulose til et enda bedre sted å jobbe.

 

Nok en gang, velkommen til Kingmax Cellulose!Vi er glade for å ha deg som en del av teamet vårt, og vi ser frem til en fruktbar og givende reise sammen.. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, ikke nøl med å ta kontakt med meg eller noen andre i teamet.

 

Med vennlig hilsen,

 

Kingmax Cellulose

1685949127209

1685949116642