side_banner

nyheter

Kingmax Cellulose ønsker kunder velkommen til Coatings Show i Thailand fra 6. til 8. september


Innleggstid: Sep-03-2023

 

Kingmax Cellulose inviterer kunder til Coatings Show i Thailand fra 6. til 8. september

Nedtellingen har begynt for en spennende begivenhet da Kingmax Cellulose sender en varm invitasjon til kunder og bransjeentusiaster for den kommende Coatings Show i Thailand.Denne artikkelen, som er planlagt fra 6. til 8. september, gir et innblikk i hva deltakerne kan forutse på denne prestisjetunge begivenheten og hvorfor det er et must-besøk for de som er i beleggindustrien.

 

Kingmax Cellulose's Coatings Show: Merk kalenderen din for 6. til 8. september

 

Spenningen bygger seg opp ettersom Kingmax Cellulose, en kjent aktør i celluloseindustrien, forbereder seg på å være vertskap for et fengslende arrangement – ​​Coatings Show i Thailand, planlagt fra 6. til 8. september.Denne eksklusive invitasjonen strekker seg til kunder og bransjefolk, og lover tre dager fylt med innovasjon, innsikt og nettverksmuligheter.

 

1. Utforsk banebrytende belegginnovasjoner:

 

The Coatings Show er den perfekte plattformen for å fordype seg i de siste innovasjonene innen malingsindustrien.Kingmax Cellulose vil avsløre sitt utvalg av cellulosebaserte løsninger, omhyggelig utformet for å heve ytelsen og kvaliteten til belegg.Disse innovasjonene, fra teksturforbedring til viskositetskontroll, er satt til å redefinere beleggsformuleringer.

 

2. Tekniske workshops og livedemonstrasjoner:

 

Få en dypere forståelse av Kingmax Cellulose sine produkter og deres applikasjoner gjennom tekniske workshops og live demonstrasjoner.Bransjeeksperter og Kingmax Cellulose-fagfolk vil gi verdifull innsikt i hvordan disse celluloseløsningene kan møte reelle utfordringer i produksjon av belegg.

 

3. Networking Extravaganza:

 

Få kontakt med jevnaldrende, industriledere og potensielle samarbeidspartnere under Coatings Show.Nettverksøkter og interaktive diskusjoner gir en uvurderlig mulighet til å etablere meningsfulle forbindelser og utforske partnerskapsmuligheter som kan drive innovasjon i malingssektoren.

 

4. Kundesentrisk engasjement:

 

Kingmax Celluloses forpliktelse til kundetilfredshet er kjernen i suksessen.The Coatings Show gir en unik mulighet til å engasjere seg direkte med selskapets representanter, slik at deltakerne kan oppdage hvordan Kingmax Cellulose samarbeider med kunder for å skreddersy løsninger til deres spesifikke behov og mål.

 

5. Miljøvennlig fokus:

 

Ettersom bærekraft er sentralt i malingsindustrien, er Kingmax Cellulose dedikert til å tilby miljøvennlige løsninger.Lær mer om selskapets bærekraftsinitiativer, inkludert ansvarlig innkjøpspraksis og produkter som er i tråd med globale miljømål.

 

Konklusjon: Bli med oss ​​fra 6. til 8. september

 

The Coatings Show av Kingmax Cellulose er ikke bare en begivenhet;det er en invitasjon til å være en del av en transformerende opplevelse i malingsindustrien.Med innovative produkter, teknisk innsikt, nettverksmuligheter og en kundesentrert tilnærming, setter Kingmax Cellulose scenen for en fremtid hvor belegg er mer effektive, bærekraftige og effektive.